I ho va fer: es va tallar el cabell per ajudar a protegir la baldriga balear

Published by Pelagicus on

Edu Gràcia després del tall de cabell a finals de juny 2019 al Pirineu

Dit i fet. El dia 14 de juny va acabar la recollida de fons solidària amb el projecte de conservació de la baldriga balear per part de l’Eduard Gràcia. Tal i com comentàvem al post anterior, ell s’havia deixat créixer el cabell per tal de donar-lo per a fer perruques per a persones que pateixen càncer i que amb el tractament perden el seu. Però va decidir rifar a veure qui era qui li tallava i el que es recaptés amb la corresponent rifa aniria destinat a la baldriga balear.

Transmès en directe pel seu compte d’instagram, el sorteig va recaure en un altre professor del seu institut, que va ser l’encarregat de perpetrar la pelada, també retransmesa en directe per aquella xarxa social. Adjuntem dues fotos d’abans i després. I assegurem que són la mateixa persona!

Al final l’acte benèfic de l’Edu, no només va aconseguir recollir els cabells necessaris sinó que va aplegar 305€ per a la conservació de la baldriga i que aniran íntegrament al projecte que estem desenvolupant a les Balears. Perquè nien allà però mengen aquí. Les veritables hereves del Mare Nostrum.

Moltes gràcies Edu per aquesta iniciativa!

Abans del tall, quan estava fent oposicions per a un paper de canceller Gowron dels Klingons en un remake de Star Trek... 😀
Ja un cop renunciat al paper de Klingon, o potser no? 😀