Tallar-se el cabell a favor de la baldriga balear

Published by Pelagicus on

 

Eduard Gràcia, ornitòleg i professor d’ESO a l’escola Elisabeth de Salou, Tarragonès, sempre interessat en la conservació de la fauna i els ocells ha tingut una singular idea per a contribuir amb les campanyes de conservació de Pelagicus i conscienciar sobre la importància de la conservació dels ocells marins.

Les baldrigues balears que nien a Mallorca, venen a alimentar-se a les costes de Catalunya. Com involucrar els alumnes de l’Edu en la conservació de la baldriga balear, que nia a les illes però s’alimenta per exemple a la costa del Tarragonès? Doncs, difusió de l’espècie a banda, amb una iniciativa de doble interès social. L’Edu, que s’ha deixat créixer el cabell per tal de donar-lo a una entitat que l’emprarà per a fer perruques per a malalts de càncer, sortejarà el 13 de juny de 2019, qui li talla el cabell al 2 a base de comprar butlletes de 5€ per veure a qui li toca fer-ho. El que es reculli anirà íntegrament al projecte de conservació que estem actualment desenvolupant a Sa Dragonera amb la  baldriga balear, siguin pocs o mols euros. I el cabell per a l‘associació que fa perruques per a les persones en tractament oncològic.

Volem donar les gràcies a l’Edu per la seva voluntariosa iniciativa, pel seu bon humor i per sempre voler sumar a iniciatives amb un doble vessant que uneix la conservació de la natura i iniciatives per a millorar la qualitat de persones afectades per una malaltia greu.