Divulguem

Amb una especial atenció als ocells marins, però indicant al públic assistent l’existència d’altres vertebrats amenaçats, Pelagicus té la voluntat de difondre la biodiversitat marina i del litoral a les persones interessades en conèixer-la. Per això fem:

  • Xerrades divulgatives sobre biodiversitat litoral i marina. Com ara la gavina corsa, estat de conservació dels vertebrats marins del Mare Nostrum o d’altres, en format adient per a la presentació a grups, col·lectius, escoles o associacions.
  • Jornades de divulgació per a actors relacionats amb el mar (pescadors professionals, recreatius, persones encarregades del transport marítim, etc. L’objectiu és que puguin identificar, conèixer les espècies marines, la seva distribució i estatut. Alhora posem a disposició aquest coneixement i material gràfic divulgatiu per tal que puguin oferir al turisme de natura interessat informació rellevant de la biodiversitat marina del mar Mediterrani.
  • Edició de material divulgatiu sobre la biodiversitat marina
  • Difusió de coneixements a través de la nostra web i xarxes socials

Material divulgatiu

Gràcies a la col·laboració de Mascarell Drawings, estem preparant material divulgatiu sobre les diferents espècies de fauna marina amenaçada per palesar la rellevància de la conservació dels ocells marins