Pelagicus col·labora amb l’Oncoswim, una nedada amb fins solidaris per lluitar contra el càncer de mama

Published by admin on

Des de l’Associació Pelagicus volem contribuir en l’obtenció de recursos econòmics per lluitar contra el càncer de mama triple negatiu, un dels càncers més virulents i que afecta especialment la població femenina més jove. Els recursos aniran destinats a la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, en concret a l’equip de la Dra. Teresa Puig i la  Dra. Gemma Viñas, membres del Grup de Recerca en Noves Dianes Terapèutiques (TargetsLab).

 

El proper dia 1 de juny del 2019 tindrà lloc l’Oncoswim, una nedada organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, que consisteix en nedar per equips de quatre persones 30 km al mar, en una de les zones més boniques de la Costa Brava. El recorregut s’iniciarà a l’Estartit i finalitzarà a Calella de Palafrugell i transcorrerà  per dues zones protegides de la costa catalana: la Reserva Natural de les Illes Medes (que forma part del Parc Natural del Montgrí, les Medes i El Baix Ter) i l’espai protegit per la Xarxa Natura 2000 “Litoral del Baix Empordà”, espai catalogat com a protegit per la presència d’espècies com el corb marí emplomallat (Phalacrocorax aristotelis) i el dofí mular (Tursiops truncatus).

 

 

La col·laboració la farem a través dels “Els Peixets del Golfet 2”, un dels equips que hi participen que està estretament vinculat a un dels membres de Pelagicus i que subscriu totalment els nostres objectius de difusió i conservació del medi marí. Cada equip fa una aportació desinteressada en format de donacions que van obtenint a través de la realització d’activitats, events o venta de productes.

 

Els Peixets del Golfet 2

Per part de Pelagicus fem difusió d’aquesta iniciativa per si també voleu col·laborar-hi. Una iniciativa que combina la descoberta, el gaudi, la reivindicació del litoral i del medi marí de Catalunya amb una bona causa d’interès humà i alhora científic és també quelcom que ens agrada i volem col·laborar-hi. De moment,  gràcies a la Fundació Baleària hem aconseguit un val gratuït per viatjar en qualsevol de les rutes que realitza Baleària i que se sortejarà entre les persones que col·laborin amb aquest equip!

Podeu fer les donacions aquí, diners que aniran directament al web que ha habilitat la Fundació Oncolliga Girona. Moltes gràcies!!