Pelagicus amb OxNav al Curso de especies emblemáticas del Mediterráneo

Published by Pelagicus on

El passat dia 7.4.2019, i en el marc del Curso de especies emblemáticas del Mediterráneo de Palma Aquàrium, celebrat a Mallorca, Illes Balears Miguel McMinn va parlar sobre la baldriga balear. L’objectiu era que els participants del curs coneguessin la baldriga balear i les darreres línies d’investigació que està efectuant l’equip del professor Tim Guilford, de la Universitat d’Oxford a les colònies de Sa Cella, Mallorca i Sa Dragonera. Es va parlar de com la baldriga balear podia ser un excel·lent bioindicador dels nostres mars i perquè són necessàries mesures de conservació urgents per a reduir les captures accidentals al mar Balear.

D’acord amb la pròpia promoció del curs, aquests objectius s’emmarcaven en aspectes més amplis, palesant la rellevància de la  baldriga balear:

Un curso de introducción a la oceanografía impartido por profesionales e investigadores que compartirán sus proyectos de investigación y conocimientos sobre especies emblemática del Mediterráneo: los pulpos, los caballitos de mar, la posidonia, la nacra, el pez luna, foraminíferos y la pardela balear.

Aquesta ha estat una altra activitat de divulgació de les que Pelagicus ve fent a Catalunya i Balears els darrers mesos.

Tim Guilford (OxNav)