Ocells marins i plàstics al Parc Natural de Mondragó, Mallorca

Published by Pelagicus on

 

El proper 30 de març de 2019 es fa al Parc Natural de Mondragó, a Mallorca, un mostreig de plàstics i microplàstics a la platja de s’Amarador. Aquesta activitat serà dirigida per l’Associació Noctiluca, que empra el protocol d’Observadors del Mar.

El mateix dia i al llarg de tot el matí es faran observacions d’ocells marins des de la costa, incidint en les amenaces que els plàstics suposen per ells. Es pretén explicar l’impacte dels plàstics i els residus sobre els ocells marins. Les observacions aniran a càrrec de Miguel McMInn de l’associació Pelagicus.

Activitat gratuïta. Detalls a la web del Parc Natural

 

El 30 de marzo se realiza en el Parque Natural de Mondragó un muestreo de plásticos y microplásticos en la playa de s’Amarador. Este muestreo será dirigido por la Asociación Noctiluca que sigue el protocolo de Observadores del Mar. 

El mismo día, y durante toda la mañana, se realizará observaciones de aves marinas desde la costa, incidiendo sobre las amenazas. El principal enfoque es explicar el impacto de los plásticos y residuos sobre las aves marinas. Las observaciones irán a cargo de Miguel McMInn de l’associació Pelagicus.

Actividad gratuita. Detalles en la web del Parque Natural