La Fundació Baleària col·laborarà amb Pelagicus per fomentar la interconnexió entre les Illes Balears i Catalunya

Published by admin on

La Fundació Baleària i l’associació Pelagicus hem arribat a un acord per millorar el coneixement dels ocells marins del Mediterrani occidental. És per aquest motiu que durant l’any 2019 treballarem conjuntament en diverses activitats relacionades amb la divulgació, formació, conservació i estudi de les aus amenaçades del nostre litoral.
 

Tenint en compte que un dels objectius de la Fundació Baleària és el foment de la connexió entre les illes Balears i la península Ibèrica (així com amb el nord d’Àfrica), la seva participació en la propera acció de formació prevista per Pelagicus el mes de febrer 2019 serà la de patrocinar l’intercanvi d’estudiants i investigadors que visquin a les Illes Balears  i que estiguin interessades en assistir-hi.

En concret, pel Curs Ocells marins hivernants al delta de l’Ebre que tindrà lloc el dia 16 de febrer de 2019 a la Fundació Plegadis a Sant Carles de la Ràpita (en un entorn inmillorable com és el Parc natural del delta de l’Ebre), la Fundació Baleària ofereix 10 beques de desplaçament patrocinat entre Balears i Catalunya per tal que persones interessades que visquin a les Illes Balears puguin desplaçar-se sense cost a Catalunya i puguin assistir a l’esmentat curs. Així mateix, ofereix una bonificació del 70% del preu de la inscripció del curs. Aquelles persones que hi estigueu interessades, envieu un correu electrònic a pelagicuscat@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com puguem.

Per altra banda, en el marc d’aquesta col·laboració, durant el 2019 des de Pelagicus oferirem dos cursos de formació a bord durant el trajecte d’alguna de les rutes de Baleària, així com desplaçament patrocinat en les tasques de conservació que haguem de realitzar a les Illes Balears.
Des de l‘associació Pelagicus estem molt satisfets i agraïts per aquesta col·laboració, ja  que ens ajudarà en les nostres tasques d’incrementar el coneixement de les espècies marines del nostre litoral.
Categories: Blog